Die stijging was de traagste voor de afgelopen zes maanden. Anderzijds daalde de totale waarde van het aantal vastgoedtransacties met 19,30%. Uit de statistieken voor de vastgoedmarkt blijkt dat die markt sneller dan verwacht vertraagt.

Credit Agricole CIB en Mizuho Securities Asia denken dat de markt nog sneller vertraagt dan uit de cijfers zou blijken. Algemeen wordt verwacht dat deze trend zich nog zal verder zetten.

Bij Credit Agricole is econoom Dariusz Kowalczyk in Hong Kong van mening dat de maatregelen getroffen door de Chinese regering om de economie te doen afkoelen nog niet voldoende effect hebben verwacht. Kowalczyk rekent op bijkomende maatregelen.

Die stijging was de traagste voor de afgelopen zes maanden. Anderzijds daalde de totale waarde van het aantal vastgoedtransacties met 19,30%. Uit de statistieken voor de vastgoedmarkt blijkt dat die markt sneller dan verwacht vertraagt. Credit Agricole CIB en Mizuho Securities Asia denken dat de markt nog sneller vertraagt dan uit de cijfers zou blijken. Algemeen wordt verwacht dat deze trend zich nog zal verder zetten. Bij Credit Agricole is econoom Dariusz Kowalczyk in Hong Kong van mening dat de maatregelen getroffen door de Chinese regering om de economie te doen afkoelen nog niet voldoende effect hebben verwacht. Kowalczyk rekent op bijkomende maatregelen.