Daarnaast werden er nog andere maatregelen genomen om de vorming van zeepbellen te voorkomen. De vastgoedprijzen in de 70 grootste steden stegen vorige maand met 7,70% op jaarbasis.

Ten opzichte van de maand oktober was er sprake van een stijging met 0,30%. In oktober was er nog geen groei van de vastgoedprijzen met 8,60%, voor november was er gerekend op 8%.

De verkochte volumes stegen met 14,50% en de waarde van de gedane transacties ging met 18,60% naar omhoog. Brian Jackson, in Hong Kong strateeg bij Royal Bank of Canada, was vooral tevreden dat de vastgoedinflatie lijkt af te remmen.

Daarnaast werden er nog andere maatregelen genomen om de vorming van zeepbellen te voorkomen. De vastgoedprijzen in de 70 grootste steden stegen vorige maand met 7,70% op jaarbasis. Ten opzichte van de maand oktober was er sprake van een stijging met 0,30%. In oktober was er nog geen groei van de vastgoedprijzen met 8,60%, voor november was er gerekend op 8%. De verkochte volumes stegen met 14,50% en de waarde van de gedane transacties ging met 18,60% naar omhoog. Brian Jackson, in Hong Kong strateeg bij Royal Bank of Canada, was vooral tevreden dat de vastgoedinflatie lijkt af te remmen.