Ze zijn van oordeel dat dit niet aan de orde is. Waarom ? Eerst en vooral is er het sentiment. Belangrijke fondsbeheerders en invloedrijke beurshuizen hebben hun aandelenweging die bij de aanvang van het jaar overwogen was teruggebracht tot neutraal of licht onderwogen.

Vanuit "contrarian" standpunt (groeiend pessimisme) een koopsignaal. Ten tweede heeft het koersverloop sinds de top van februari nog steeds een correctief karakter.

Ten derde is er de negatieve divergentie tussen koers en RSI. De analisten van Leleux zijn van oordeel dat de markt aan het uitbodemen is maar zien nog wat dalingspotentieel tot 2.760 punten. Daarom houden ze vast aan hun opbouwenadvies!

Ze zijn van oordeel dat dit niet aan de orde is. Waarom ? Eerst en vooral is er het sentiment. Belangrijke fondsbeheerders en invloedrijke beurshuizen hebben hun aandelenweging die bij de aanvang van het jaar overwogen was teruggebracht tot neutraal of licht onderwogen. Vanuit "contrarian" standpunt (groeiend pessimisme) een koopsignaal. Ten tweede heeft het koersverloop sinds de top van februari nog steeds een correctief karakter. Ten derde is er de negatieve divergentie tussen koers en RSI. De analisten van Leleux zijn van oordeel dat de markt aan het uitbodemen is maar zien nog wat dalingspotentieel tot 2.760 punten. Daarom houden ze vast aan hun opbouwenadvies!