De boosdoener is opnieuw de rente, de stijgende rente en niets anders duwt de Amerikaanse beurzen weer in het rood. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie is weer opgelopen tot 2,50% en niets laat veronderstellen dat de stijging van de rente snel tot staan kan worden gebracht.

De beleggers maken zich bovendien zorgen over de situatie in China, waar een crisis in de bankensector dreigt. De goudprijs slaagt er eens meer niet in om een vuist te maken, na de forse verliezen van gisteren trappelt die goudprijs min of meer ter plaatse. De olieprijs moet opnieuw terrein prijsgeven.

De boosdoener is opnieuw de rente, de stijgende rente en niets anders duwt de Amerikaanse beurzen weer in het rood. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie is weer opgelopen tot 2,50% en niets laat veronderstellen dat de stijging van de rente snel tot staan kan worden gebracht. De beleggers maken zich bovendien zorgen over de situatie in China, waar een crisis in de bankensector dreigt. De goudprijs slaagt er eens meer niet in om een vuist te maken, na de forse verliezen van gisteren trappelt die goudprijs min of meer ter plaatse. De olieprijs moet opnieuw terrein prijsgeven.