Die veronderstelling is volgens Stiglitz absurd. Het is een typisch kenmerk van de huidige sfeer van absurditeit die op de financiële markten heerst. Stiglitz deed zijn uitspraken tijdens een speech voor de London School of Economics.

In een interview met de krant The Telegraph verklaarde Stiglitz dat de Verenigde Staten nog steeds in staat zijn om geld te drukken om hun schulden af te betalen. Op die manier zijn de kansen op een faling zelfs nog een stuk kleiner.

Stiglitz, die niet bepaald bekendstaat als een optimist, is voorstander van een tweede economisch stimuleringsprogramma, rekening houdend met de huidige onzekerheid op de financiële markten.

Die veronderstelling is volgens Stiglitz absurd. Het is een typisch kenmerk van de huidige sfeer van absurditeit die op de financiële markten heerst. Stiglitz deed zijn uitspraken tijdens een speech voor de London School of Economics. In een interview met de krant The Telegraph verklaarde Stiglitz dat de Verenigde Staten nog steeds in staat zijn om geld te drukken om hun schulden af te betalen. Op die manier zijn de kansen op een faling zelfs nog een stuk kleiner. Stiglitz, die niet bepaald bekendstaat als een optimist, is voorstander van een tweede economisch stimuleringsprogramma, rekening houdend met de huidige onzekerheid op de financiële markten.