Op dat moment stond de Dow Jones op 14.600. Siegel kreeg het gelijk aan zijn kant, de Dow sloot het voorbije jaar af op een stand van 16.577 punten. Hij blijft onveranderd optimistisch en reageerde dan ook scherp op uitlatingen gedaan door de bekende analist Henry Blodget.

Die ziet de Dow in de komende twee jaar met 50% corrigeren, een voorspelling die volgens Siegel kant noch wal raakt. Professor Siegel (hij heeft ook les aan de universiteit) gelooft dat de stierenmarkt op Wall Street nog niet achter de rug is, er kunnen nog veel hogere koersen in de noteringstabellen verschijnen.

Op dat moment stond de Dow Jones op 14.600. Siegel kreeg het gelijk aan zijn kant, de Dow sloot het voorbije jaar af op een stand van 16.577 punten. Hij blijft onveranderd optimistisch en reageerde dan ook scherp op uitlatingen gedaan door de bekende analist Henry Blodget. Die ziet de Dow in de komende twee jaar met 50% corrigeren, een voorspelling die volgens Siegel kant noch wal raakt. Professor Siegel (hij heeft ook les aan de universiteit) gelooft dat de stierenmarkt op Wall Street nog niet achter de rug is, er kunnen nog veel hogere koersen in de noteringstabellen verschijnen.