Bovendien nadert de koers de stijgende trendkanaallijn, hetgeen de ideale zone is voor een draai in het koersverloop. Kortom, het is oppassen voor een gezonde correctiebeweging.

Ofwel, een reactiebeweging binnen de uptrend, een stap terug van wellicht 1.000 punten. De belegger weet immers dat een uptrend gepaard gaat met actiebewegingen en reactiebewegingen. Samen vormt dit een serie hogere toppen en hogere bodems.

Het is nu volgens Nico Bakker zaak om op tijd de opgebouwde winsten veilig te stellen en daarom is het opletten op het eerste signaal van de beer, namelijk het 'Duiveltje'. De eerste zwarte weekcandle zal de draai binnen de uptrend inluiden en de correctieve beweging aankondigen.

Laat het wel duidelijk zijn dat zolang de candles wit kleuren de stieren de actiebeweging voortzetten. Niet eerder dan duidelijke

signalen van de beer wijzigt het opwaartse scenario. Nu maar bezien hoelang de bulls kunnen blijven klimmen, zo besluit Nico Bakker.

Bovendien nadert de koers de stijgende trendkanaallijn, hetgeen de ideale zone is voor een draai in het koersverloop. Kortom, het is oppassen voor een gezonde correctiebeweging. Ofwel, een reactiebeweging binnen de uptrend, een stap terug van wellicht 1.000 punten. De belegger weet immers dat een uptrend gepaard gaat met actiebewegingen en reactiebewegingen. Samen vormt dit een serie hogere toppen en hogere bodems. Het is nu volgens Nico Bakker zaak om op tijd de opgebouwde winsten veilig te stellen en daarom is het opletten op het eerste signaal van de beer, namelijk het 'Duiveltje'. De eerste zwarte weekcandle zal de draai binnen de uptrend inluiden en de correctieve beweging aankondigen. Laat het wel duidelijk zijn dat zolang de candles wit kleuren de stieren de actiebeweging voortzetten. Niet eerder dan duidelijke signalen van de beer wijzigt het opwaartse scenario. Nu maar bezien hoelang de bulls kunnen blijven klimmen, zo besluit Nico Bakker.