Want paradoxaal genoeg is het grootste risico wel dat die Amerikaanse economie net te snel groeit en zo de rente omhoog begint te drijven .En dan zouden we wel eens in de situatie kunnen komen dat ook de Europese lange rente in sympathie begint mee te stijgen waar niet alleen geen Europese economische logica voor is, maar wat onze economie kan missen als kiespijn.

Wall Street is vandaag lager geopend, met beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Die verliezen lopen op tot in de buurt van een kwart procent. Het is nu wachten op de publicatie van de eerste bedrijfsresultaten, waarbij de spits zal worden afgebeten door Alcoa.

Want paradoxaal genoeg is het grootste risico wel dat die Amerikaanse economie net te snel groeit en zo de rente omhoog begint te drijven .En dan zouden we wel eens in de situatie kunnen komen dat ook de Europese lange rente in sympathie begint mee te stijgen waar niet alleen geen Europese economische logica voor is, maar wat onze economie kan missen als kiespijn. Wall Street is vandaag lager geopend, met beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Die verliezen lopen op tot in de buurt van een kwart procent. Het is nu wachten op de publicatie van de eerste bedrijfsresultaten, waarbij de spits zal worden afgebeten door Alcoa.