De Stichting is speciaal in het leven geroepen om de belangen van zowel nationale als internationale beleggers te behartigen. Fortis staat nu bekend als Ageas.

De Stichting heeft aanzienlijke steun van institutionele beleggers, die als gevolg van hun beleggingen in Fortis verliezen hebben geleden van meer dan €2 miljard.

Tot nu toe hebben zich meer dan 140 institutionele beleggers voor deelname ingeschreven bij de Stichting, en hebben ruim 2.000 particuliere beleggers zich gemeld.

De Stichting is toegankelijk voor beleggers van over de hele wereld en bestaat nu al uit aandeelhouders uit Europa, Zuid- en Noord-Amerika (onder meer de Verenigde Staten) en Azië.

De Stichting wordt juridisch bijgestaan door het Nederlandse advocatenkantoor JanssenBroekhuysen Advocaten en door de Amerikaanse advocatenkantoren Grant & Eisenhofer en Barroway Topaz Kessler Meltzer & Check.

De Stichting is speciaal in het leven geroepen om de belangen van zowel nationale als internationale beleggers te behartigen. Fortis staat nu bekend als Ageas. De Stichting heeft aanzienlijke steun van institutionele beleggers, die als gevolg van hun beleggingen in Fortis verliezen hebben geleden van meer dan €2 miljard. Tot nu toe hebben zich meer dan 140 institutionele beleggers voor deelname ingeschreven bij de Stichting, en hebben ruim 2.000 particuliere beleggers zich gemeld. De Stichting is toegankelijk voor beleggers van over de hele wereld en bestaat nu al uit aandeelhouders uit Europa, Zuid- en Noord-Amerika (onder meer de Verenigde Staten) en Azië. De Stichting wordt juridisch bijgestaan door het Nederlandse advocatenkantoor JanssenBroekhuysen Advocaten en door de Amerikaanse advocatenkantoren Grant & Eisenhofer en Barroway Topaz Kessler Meltzer & Check.