Het verlies voor de Euro Stoxx 50 bedroeg ongeveer 1,25%, de BEL 20 moest zowat driekwart procent prijsgeven. D'Ieteren kon zich herpakken na de verliezen van de afgelopen dagen, maar onder andere Bekaert, Nyrstar en Mobistar moesten meer dan 2% prijsgeven.

De BEL 20 slaagt er voorlopig dus niet in om vaste grond onder de voet te krijgen boven het niveau van 2500 punten. Alles draait nog steeds om de fiscale klip in de Verenigde Staten, waar in de komende dagen een oplossing zal voor moeten worden gevonden.

Het verlies voor de Euro Stoxx 50 bedroeg ongeveer 1,25%, de BEL 20 moest zowat driekwart procent prijsgeven. D'Ieteren kon zich herpakken na de verliezen van de afgelopen dagen, maar onder andere Bekaert, Nyrstar en Mobistar moesten meer dan 2% prijsgeven. De BEL 20 slaagt er voorlopig dus niet in om vaste grond onder de voet te krijgen boven het niveau van 2500 punten. Alles draait nog steeds om de fiscale klip in de Verenigde Staten, waar in de komende dagen een oplossing zal voor moeten worden gevonden.