Voor een analist vereist het volgens professor Stefan Duchateau heel wat zelfbeheersing om bij stijgende beurzen en marktwaarderingen niet tot de gemakzuchtige conclusie te komen dat alles intussen veel te duur is geworden en er vandaar een algemene waarschuwing naar het beleggingspubliek moet worden gestuurd: de correctie is nakend, beschermt u ...

Met een dergelijke uitspraak krijg je altijd wel de nodige aandacht, het klinkt ook zo intelligent om te waarschuwen en als het dan toch per toeval eens misloopt, dan ben je voor lang de held van de beleggersnatie.

Het is een beetje zoals op een feestje waar je niet weet wat de verwachte kleding is: Met kostuum en das zit je dan altijd wel goed. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Voor een analist vereist het volgens professor Stefan Duchateau heel wat zelfbeheersing om bij stijgende beurzen en marktwaarderingen niet tot de gemakzuchtige conclusie te komen dat alles intussen veel te duur is geworden en er vandaar een algemene waarschuwing naar het beleggingspubliek moet worden gestuurd: de correctie is nakend, beschermt u ... Met een dergelijke uitspraak krijg je altijd wel de nodige aandacht, het klinkt ook zo intelligent om te waarschuwen en als het dan toch per toeval eens misloopt, dan ben je voor lang de held van de beleggersnatie. Het is een beetje zoals op een feestje waar je niet weet wat de verwachte kleding is: Met kostuum en das zit je dan altijd wel goed. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.