Echt opvallende dalers waren er binnen de BEL 20, in totaal waren er zeven aandelen die meer dan 2% moesten prijsgeven. Uiteindelijk was UCB de sterkste daler, met een verlies van bijna 3%. Geen enkel aandeel slaagde er in om de plus af te sluiten, wat waarschijnlijk al voldoende zegt.

Op de beurs van Parijs was Peugeot een sterke daler, er circuleren geruchten dat het autobedrijf aandelen zal uitgeven om vers geld op te halen. Goldman Sachs gaf anderzijds een verkoopadvies voor Hennes & Mauritz, dat de koers van dit aandeel met bijna 3% deed dalen.

Echt opvallende dalers waren er binnen de BEL 20, in totaal waren er zeven aandelen die meer dan 2% moesten prijsgeven. Uiteindelijk was UCB de sterkste daler, met een verlies van bijna 3%. Geen enkel aandeel slaagde er in om de plus af te sluiten, wat waarschijnlijk al voldoende zegt. Op de beurs van Parijs was Peugeot een sterke daler, er circuleren geruchten dat het autobedrijf aandelen zal uitgeven om vers geld op te halen. Goldman Sachs gaf anderzijds een verkoopadvies voor Hennes & Mauritz, dat de koers van dit aandeel met bijna 3% deed dalen.