Uiteraard worden daarbij vooral de macro-economische indicatoren in de gaten gehouden, want die kunnen van doorslaggevend belang zijn om aan te geven wanneer de Amerikaanse centrale bank zal beginnen te taperen. De eerstvolgende afspraak zijn de werkloosheidscijfers voor de maand oktober.

Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Facebook de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. De cijfers vielen zeker niet tegen, want de koers van Facebook wint ruim 4% en komt opnieuw boven het psychologisch belangrijk niveau van 50 dollar postvatten.

Uiteraard worden daarbij vooral de macro-economische indicatoren in de gaten gehouden, want die kunnen van doorslaggevend belang zijn om aan te geven wanneer de Amerikaanse centrale bank zal beginnen te taperen. De eerstvolgende afspraak zijn de werkloosheidscijfers voor de maand oktober. Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Facebook de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. De cijfers vielen zeker niet tegen, want de koers van Facebook wint ruim 4% en komt opnieuw boven het psychologisch belangrijk niveau van 50 dollar postvatten.