De huidige constellatie wijzigt volgens professor Stefan Duchateau snel. De uitspraken van de nieuwe FED-voorzitter zijn niet aard om scherpe opwaartse rentebewegingen in het vooruitzicht te stellen waardoor de Zuidoost Aziatische regio opgelucht kan adem halen.

De Chinese conjunctuur is intussen dermate verzwakt dat de Chinese overheid nu niet anders meer kan dan een krachtig stimuluspakket uit te werken die haar economie opnieuw uit het slop moet trekken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De huidige constellatie wijzigt volgens professor Stefan Duchateau snel. De uitspraken van de nieuwe FED-voorzitter zijn niet aard om scherpe opwaartse rentebewegingen in het vooruitzicht te stellen waardoor de Zuidoost Aziatische regio opgelucht kan adem halen. De Chinese conjunctuur is intussen dermate verzwakt dat de Chinese overheid nu niet anders meer kan dan een krachtig stimuluspakket uit te werken die haar economie opnieuw uit het slop moet trekken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.