Uiteindelijk werd beslist dat Telenet de eigen aandelen gaat inkopen, wat natuurlijk een geheel andere visie op het geheel werpt. Er komt een vrijwillig tender offer op 18,20% van de eigen aandelen, waarbij het bedrijf bereid is om per aandeel 35 dollar neer te leggen.

M&A speculatie kan toenemen

Emmanuel Carlier van ING is van mening dat het bod een stevige bodem onder de koers kan leggen, terwijl tevens de speculatie over een fusie of een overname kan toenemen.

Dat maakt dat het aandeel de bijzondere aandacht van de beleggers verdient.

Het zal ongetwijfeld geen verbazing wekken dat Carlier een koopadvies heeft voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 38 euro.

Op basis van dit koersdoel beschikt het aandeel Telenet voor de komende 17 maanden op een opwaarts potentieel van 31%.

Uiteindelijk werd beslist dat Telenet de eigen aandelen gaat inkopen, wat natuurlijk een geheel andere visie op het geheel werpt. Er komt een vrijwillig tender offer op 18,20% van de eigen aandelen, waarbij het bedrijf bereid is om per aandeel 35 dollar neer te leggen. M&A speculatie kan toenemen Emmanuel Carlier van ING is van mening dat het bod een stevige bodem onder de koers kan leggen, terwijl tevens de speculatie over een fusie of een overname kan toenemen. Dat maakt dat het aandeel de bijzondere aandacht van de beleggers verdient. Het zal ongetwijfeld geen verbazing wekken dat Carlier een koopadvies heeft voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 38 euro. Op basis van dit koersdoel beschikt het aandeel Telenet voor de komende 17 maanden op een opwaarts potentieel van 31%.