Euro valt terug onder kaap van 1,39 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3872 dollar betaald, of een kwart van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,653%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs iets lager, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1370 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 98,25 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt terug onder kaap van 1,39 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3872 dollar betaald, of een kwart van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,653%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs iets lager, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1370 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 98,25 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.