Zij roepen de regering op om af te treden, kwestie van zo de weg vrij te maken voor een regering van nationale eenheid. Alleen op die manier zou het land uit de puree kunnen worden gehaald. De reservisten stellen 15 eisen, waaronder het ontslag van de president.

Sommige analisten hebben de waarschuwing opgevat als een verkapte waarschuwing voor een staatsgreep. Stevent Griekenland regelrecht op staatsgreep af? Zo'n vaart zal het waarschijnlijk niet lopen, maar het blijft niettemin opletten geblazen.

Zij roepen de regering op om af te treden, kwestie van zo de weg vrij te maken voor een regering van nationale eenheid. Alleen op die manier zou het land uit de puree kunnen worden gehaald. De reservisten stellen 15 eisen, waaronder het ontslag van de president. Sommige analisten hebben de waarschuwing opgevat als een verkapte waarschuwing voor een staatsgreep. Stevent Griekenland regelrecht op staatsgreep af? Zo'n vaart zal het waarschijnlijk niet lopen, maar het blijft niettemin opletten geblazen.