Een korte termijn terugval is volgens Theodoor Gilissen Bankiers om die reden te verwachten.

Daarnaast test de CSI-300 index een meerjarige dalende trendlijn die de toppen sinds 2007 met elkaar verbindt.

Volgens een bericht in Het Financieele Dagblad bouwt China thans aan zijn eigen 'subprime'-kredietdebacle. Een nieuwe dalingsronde naar nieuwe dieptepunten zou de dalende trend een nieuwe impuls geven.

Een opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandlijn echter wijst op het tegendeel. In de komende tijd zal volgens Theodoor Gilissen Bankiers de koersgrafiek uitsluitsel moeten geven welke kant beleggers willen inslaan.

Een korte termijn terugval is volgens Theodoor Gilissen Bankiers om die reden te verwachten. Daarnaast test de CSI-300 index een meerjarige dalende trendlijn die de toppen sinds 2007 met elkaar verbindt. Volgens een bericht in Het Financieele Dagblad bouwt China thans aan zijn eigen 'subprime'-kredietdebacle. Een nieuwe dalingsronde naar nieuwe dieptepunten zou de dalende trend een nieuwe impuls geven. Een opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandlijn echter wijst op het tegendeel. In de komende tijd zal volgens Theodoor Gilissen Bankiers de koersgrafiek uitsluitsel moeten geven welke kant beleggers willen inslaan.