De beurskoersen zijn over de afgelopen drie jaar namelijk in waarde verdubbeld en dat terwijl de economie onderhuids zwak is gebleven. Paul Schatz, president van Heritage Capital, gelooft niet dat we een koersval met 22,50% zoals in oktober 1987 te zien zullen krijgen.

Schatz gelooft wel dat de beurskoersen stilaan een piek hebben bereikt, vanaf de huidige koersniveaus is het opwaarts potentieel eerder beperkt. Een correctie van de beurskoersen met 10 tot 20%, gespreid over een wat langere periode, lijkt geen onmogelijk scenario.

De beurskoersen zijn over de afgelopen drie jaar namelijk in waarde verdubbeld en dat terwijl de economie onderhuids zwak is gebleven. Paul Schatz, president van Heritage Capital, gelooft niet dat we een koersval met 22,50% zoals in oktober 1987 te zien zullen krijgen. Schatz gelooft wel dat de beurskoersen stilaan een piek hebben bereikt, vanaf de huidige koersniveaus is het opwaarts potentieel eerder beperkt. Een correctie van de beurskoersen met 10 tot 20%, gespreid over een wat langere periode, lijkt geen onmogelijk scenario.