Steven Steyaert (ING IM): "We zien daarom iets voorzichtiger geworden voor de groeimarkten, zeker wat de korte termijn betreft. Met name de verwachte rentedalingen kunnen een stijging van de beurskoersen tijdelijk gaan afremmen. De vooruitzichten op lange termijn blijven echter goed."

De groeimarkten kunnen ditmaal achterblijven op de Verenigde Staten, dat ditmaal over de beste troeven beschikt. Steyaert: "Inderdaad, onze voorkeur gaat uit naar Amerikaanse aandelen. Uiteraard is er een verband met de sterke prestaties van de VS-economie. Wall Street is zodoende onze favoriete beurs in de eerste maanden van dit jaar. Voor Europa zijn we een stuk voorzichtiger, gezien de problemen waar de eurozone mee wordt geconfronteerd."

Steven Steyaert (ING IM): "We zien daarom iets voorzichtiger geworden voor de groeimarkten, zeker wat de korte termijn betreft. Met name de verwachte rentedalingen kunnen een stijging van de beurskoersen tijdelijk gaan afremmen. De vooruitzichten op lange termijn blijven echter goed." De groeimarkten kunnen ditmaal achterblijven op de Verenigde Staten, dat ditmaal over de beste troeven beschikt. Steyaert: "Inderdaad, onze voorkeur gaat uit naar Amerikaanse aandelen. Uiteraard is er een verband met de sterke prestaties van de VS-economie. Wall Street is zodoende onze favoriete beurs in de eerste maanden van dit jaar. Voor Europa zijn we een stuk voorzichtiger, gezien de problemen waar de eurozone mee wordt geconfronteerd."