Steven Steyaert (ING IM): "De sector is in zijn totaliteit gezond, met een goede winstgevendheid. Bovendien hebben de telco's een grote voorraad cash tot hun beschikking.

Van die liquiditeiten profiteren volgens Steyaert ook de aandeelhouders: "De stevige dividendrendementen maken de telecomsector aantrekkelijk. De sector in zijn geheel is niet voor niets één van onze favoriete sectoren. Het gemiddeld dividendrendement in de telecomsector bedraagt 5,90%, in Europa is dat zelfs 7%. In een klimaat van lage rentevoeten zijn dat aantrekkelijke dividendrendementen."

Steven Steyaert (ING IM): "De sector is in zijn totaliteit gezond, met een goede winstgevendheid. Bovendien hebben de telco's een grote voorraad cash tot hun beschikking. Van die liquiditeiten profiteren volgens Steyaert ook de aandeelhouders: "De stevige dividendrendementen maken de telecomsector aantrekkelijk. De sector in zijn geheel is niet voor niets één van onze favoriete sectoren. Het gemiddeld dividendrendement in de telecomsector bedraagt 5,90%, in Europa is dat zelfs 7%. In een klimaat van lage rentevoeten zijn dat aantrekkelijke dividendrendementen."