Steven Steyaert (ING IM): "Fundamenteel is er bovendien niets veranderd. Ik verwacht dat de koersen verder kunnen herstellen, maar de volledige schade zal waarschijnlijk niet volledig opgehaald kunnen worden. Onze koersdoelen die we bij het begin van het jaar vooruit geschoven, blijven dan ook ongewijzigd."

Steyaert ziet zowel positieve als negatieve factoren: "Positief zijn de winstverwachtingen, evenals het gegeven dat er nog veel ruimte is voor fusies en overnames. Daar staan echter de gekende onzekerheden tegenover: het Midden-Oosten, de Europese begrotingscrisis, de dure olieprijs enzovoort."

Steven Steyaert (ING IM): "Fundamenteel is er bovendien niets veranderd. Ik verwacht dat de koersen verder kunnen herstellen, maar de volledige schade zal waarschijnlijk niet volledig opgehaald kunnen worden. Onze koersdoelen die we bij het begin van het jaar vooruit geschoven, blijven dan ook ongewijzigd." Steyaert ziet zowel positieve als negatieve factoren: "Positief zijn de winstverwachtingen, evenals het gegeven dat er nog veel ruimte is voor fusies en overnames. Daar staan echter de gekende onzekerheden tegenover: het Midden-Oosten, de Europese begrotingscrisis, de dure olieprijs enzovoort."