Steven Steyaert (ING IM): "Misschien hebben de beleggers te negatief gereageerd op de economische situatie. De huidige koersniveaus houden al rekening met een double-dip scenario, maar een nieuwe recessie kan alleszins nog worden vermeden. Het is nog te vroeg om al aan een double-dip te denken in Europa, de fundamenten zijn niet zo negatief."

Steyaert geeft nog steeds de voorkeur aan de emerging markets, maar kijkt ook naar de Europese beurzen: "Europa werd te zwaar afgestraft wegens de begrotingsproblemen in Griekenland en de rest van Zuid-Europa. De kernlanden van Europa, en dan op de eerste plaats Duitsland, bieden op het vlak van aandelenkeuze toch nog heel wat mogelijkheden. De Europese beurzen krijgen zodoende de voorkeur in de geïndustrialiseerde wereld."

Steven Steyaert (ING IM): "Misschien hebben de beleggers te negatief gereageerd op de economische situatie. De huidige koersniveaus houden al rekening met een double-dip scenario, maar een nieuwe recessie kan alleszins nog worden vermeden. Het is nog te vroeg om al aan een double-dip te denken in Europa, de fundamenten zijn niet zo negatief." Steyaert geeft nog steeds de voorkeur aan de emerging markets, maar kijkt ook naar de Europese beurzen: "Europa werd te zwaar afgestraft wegens de begrotingsproblemen in Griekenland en de rest van Zuid-Europa. De kernlanden van Europa, en dan op de eerste plaats Duitsland, bieden op het vlak van aandelenkeuze toch nog heel wat mogelijkheden. De Europese beurzen krijgen zodoende de voorkeur in de geïndustrialiseerde wereld."