Maar niet alleen de FED treft schuld. De ultraruime monetaire politiek van alle centrale banken is op weg om een regelrechte economische instorting te veroorzaken. Forbes vreest dat de gevolgen van het overspoelen van de wereld met goedkoop geld dramatisch zullen zijn.

Hij houdt rekening met een economische ramp vergelijkbaar met de Great Depression van de jaren 30 van de vorige eeuw, met alle sociale gevolgen vandien. Het is misschien interessant om te vermelden dat Forbes zich heeft aangemeld als kandidaat om de volgende Amerikaanse president te worden.

Maar niet alleen de FED treft schuld. De ultraruime monetaire politiek van alle centrale banken is op weg om een regelrechte economische instorting te veroorzaken. Forbes vreest dat de gevolgen van het overspoelen van de wereld met goedkoop geld dramatisch zullen zijn. Hij houdt rekening met een economische ramp vergelijkbaar met de Great Depression van de jaren 30 van de vorige eeuw, met alle sociale gevolgen vandien. Het is misschien interessant om te vermelden dat Forbes zich heeft aangemeld als kandidaat om de volgende Amerikaanse president te worden.