Uit een onderzoek gevoerd door de Spaanse krant El Mundo blijkt dat niet alleen de affaire rond het ontvangen van smeergelden de PP parten speelt, maar de Spanjaarden zijn uiteraard niet vergeten dat de werkloosheidsgraad in hun land fors is opgelopen.

Mariano Rajoy probeert krampachtig het vertrouwen in zijn politiek te herstellen. Verleden zaterdag maakte hij zijn inkomsten en belastingaangiften voor de afgelopen 10 jaar bekend,

in een wanhopige poging om aan te tonen dat hij geen smeergeld heeft ontvangen. Het valt echter te betwijfelen of deze ingreep het vertrouwen in Rajoy en zijn PP zal doen terugkeren.

Uit een onderzoek gevoerd door de Spaanse krant El Mundo blijkt dat niet alleen de affaire rond het ontvangen van smeergelden de PP parten speelt, maar de Spanjaarden zijn uiteraard niet vergeten dat de werkloosheidsgraad in hun land fors is opgelopen. Mariano Rajoy probeert krampachtig het vertrouwen in zijn politiek te herstellen. Verleden zaterdag maakte hij zijn inkomsten en belastingaangiften voor de afgelopen 10 jaar bekend, in een wanhopige poging om aan te tonen dat hij geen smeergeld heeft ontvangen. Het valt echter te betwijfelen of deze ingreep het vertrouwen in Rajoy en zijn PP zal doen terugkeren.