De daling van de euro die in januari van dit jaar aanving, kon zich niet doorzetten. De euro maakte zopas nieuwe toppen t.o.v. de dollar op 1,3967 USD.

Leleux sluit zeker niet uit dat de dollar de komende weken nog wat lager kan t.o.v. de euro. De euro kan de top van het najaar van 2011 op 1,4247 USD nog bereiken.

Niettemin blijft Leleux van oordeel dat de eurosterkte die midden 2012 aanving slechts een periode van tijdelijke sterkte is.

M.a.w. de structurele trend van de dollar blijft stijgend maar momenteel ondergaat de dollar een tijdelijke periode van daling. In ieder geval is een daling onder 1,3477 USD een signaal dat een nieuwe fase van dollarsterkte is aangebroken.

Leleux blijft positief t.o.v. de dollar staan. De eurosterkte van de afgelopen 19 maanden was slechts een periode

van tijdelijke eurosterkte.

De daling van de euro die in januari van dit jaar aanving, kon zich niet doorzetten. De euro maakte zopas nieuwe toppen t.o.v. de dollar op 1,3967 USD. Leleux sluit zeker niet uit dat de dollar de komende weken nog wat lager kan t.o.v. de euro. De euro kan de top van het najaar van 2011 op 1,4247 USD nog bereiken. Niettemin blijft Leleux van oordeel dat de eurosterkte die midden 2012 aanving slechts een periode van tijdelijke sterkte is. M.a.w. de structurele trend van de dollar blijft stijgend maar momenteel ondergaat de dollar een tijdelijke periode van daling. In ieder geval is een daling onder 1,3477 USD een signaal dat een nieuwe fase van dollarsterkte is aangebroken. Leleux blijft positief t.o.v. de dollar staan. De eurosterkte van de afgelopen 19 maanden was slechts een periode van tijdelijke eurosterkte.