Zo kan de nieuwe oogst aan Amerikaanse bedrijfsresultaten voorlopig worden samengevat. Ondanks de beter dan verwachte cijfers noteert Ford iets lager. Caterpillar zit in de plus, terwijl Apple de schade in de reactie op de meevallende kwartaalcijfers weet te beperken tot minder dan 5%.

De Amerikaanse beurzen noteren verdeeld, met de Dow Jones en de S&P 500 in de plus, terwijl de Nasdaq onder druk van Apple ongeveer een half procent moet prijsgeven.

Toch was er tegenvallend macro-economisch nieuws in de vorm van een daling van de verkopen van nieuwe woningen met 8,40% in juni. Die daling was de grootste die in het afgelopen jaar werd opgetekend.

Grote volatiliteit in prijs van Brent

Brent Crude Oil laat de afgelopen tijd volgens Royal Bank of Scotland spectaculaire en spannende koersbewegingen zien.

Recent had de beer de regie stevig in handen, maar momenteel levert de stier weerwerk. Vanaf de dubbele top op afgerond 127,00 is de koers flink afgestraft.

Flinke berentikken hebben de koers rap omlaag gedrukt. Hierbij is de koers onder de sleepkabel gezakt en daarom is een

dalende trendfase actief.

Al met al is het middellange termijn speelveld in mineur stemming Maar vanaf afgerond 88,50 zijn de stieren teruggekeerd. Mooi samen met een opwaartse kruising van de OS-lijn in de spanningsmeter is er een overtuigende witte candle geplaatst.

Sindsdien hebben de stieren het heft in handen genomen en zijn er volgens Royal Bank of Scotland vooralsnog geen tekenen van verzwakking. .

Zolang de candles wit kleuren, zijn verdere herstelprikken het meest waarschijnlijke scenario. Maar niet te vroeg juichen volgens Royal Bank of Scotland, want er liggen nog steeds beren op de weg.

Zo kan de nieuwe oogst aan Amerikaanse bedrijfsresultaten voorlopig worden samengevat. Ondanks de beter dan verwachte cijfers noteert Ford iets lager. Caterpillar zit in de plus, terwijl Apple de schade in de reactie op de meevallende kwartaalcijfers weet te beperken tot minder dan 5%. De Amerikaanse beurzen noteren verdeeld, met de Dow Jones en de S&P 500 in de plus, terwijl de Nasdaq onder druk van Apple ongeveer een half procent moet prijsgeven. Toch was er tegenvallend macro-economisch nieuws in de vorm van een daling van de verkopen van nieuwe woningen met 8,40% in juni. Die daling was de grootste die in het afgelopen jaar werd opgetekend. Grote volatiliteit in prijs van Brent Brent Crude Oil laat de afgelopen tijd volgens Royal Bank of Scotland spectaculaire en spannende koersbewegingen zien. Recent had de beer de regie stevig in handen, maar momenteel levert de stier weerwerk. Vanaf de dubbele top op afgerond 127,00 is de koers flink afgestraft. Flinke berentikken hebben de koers rap omlaag gedrukt. Hierbij is de koers onder de sleepkabel gezakt en daarom is een dalende trendfase actief. Al met al is het middellange termijn speelveld in mineur stemming Maar vanaf afgerond 88,50 zijn de stieren teruggekeerd. Mooi samen met een opwaartse kruising van de OS-lijn in de spanningsmeter is er een overtuigende witte candle geplaatst. Sindsdien hebben de stieren het heft in handen genomen en zijn er volgens Royal Bank of Scotland vooralsnog geen tekenen van verzwakking. . Zolang de candles wit kleuren, zijn verdere herstelprikken het meest waarschijnlijke scenario. Maar niet te vroeg juichen volgens Royal Bank of Scotland, want er liggen nog steeds beren op de weg.