Voor een vat ruwe olie werd vanmorgen in Singapore 86,25 dollar betaald, of 1,56 dollar minder dan het slotniveau van gisteren in New York. Uitgedrukt in procenten bedroeg de correctie 1,80%.

Gisterenavond bleef de olieprijs ongewijzigd noteren in de buurt van 87,80 dollar per vat en dat was het hoogste niveau sinds 9 oktober 2008. Ook op weekbasis is een vat ruwe olie goedkoper geworden.

David Taylor, marktanalist bij CMC Markets Ltd. in Sidney, is van mening dat vertrouwen momenteel de sleutelfactor blijft die de olieprijs helpt bepalen. Op dit moment worstelt de markt nog steeds met een aantal vragen, vragen waarop nog een antwoord moet gegeven worden.

Voor een vat ruwe olie werd vanmorgen in Singapore 86,25 dollar betaald, of 1,56 dollar minder dan het slotniveau van gisteren in New York. Uitgedrukt in procenten bedroeg de correctie 1,80%. Gisterenavond bleef de olieprijs ongewijzigd noteren in de buurt van 87,80 dollar per vat en dat was het hoogste niveau sinds 9 oktober 2008. Ook op weekbasis is een vat ruwe olie goedkoper geworden. David Taylor, marktanalist bij CMC Markets Ltd. in Sidney, is van mening dat vertrouwen momenteel de sleutelfactor blijft die de olieprijs helpt bepalen. Op dit moment worstelt de markt nog steeds met een aantal vragen, vragen waarop nog een antwoord moet gegeven worden.