ABN Amro gingt uit van 2,5 procent en Randstad rapporteerde een groei van 2,2 procent. Desondanks wist USG People een mooie vooruitgang te boeken bij het genereren van de operationele leverage.

Het aangepaste bedrijfsresultaat (EBITA) groeide met 78 procent naar EUR 27,2 miljoen tegenover de consensus en onze verwachting van EUR 21,7 miljoen. Dit bedrag is inclusief restituties (bijdragen van werknemers en belastingvoordelen) uit Nederland en Frankrijk.

De meest positieve verrassing kwam uit Nederland, waar de specialistische uitzendingen groeide met 10 procent in het vierde kwartaal en de EBITA-marge uitkwam op 7,2 procent, waar wij uitgingen van 5 procent.

De marges in België en Frankrijk waren in lijn met de verwachtingen en Duitsland draaide break-even. In januari groeide USG met 2 procent waarvan (in Nederland 4 procent). Voor de rest van 2014 wordt verdere groei verwacht. ABN Amro heeft een neutraal advies.

ABN Amro gingt uit van 2,5 procent en Randstad rapporteerde een groei van 2,2 procent. Desondanks wist USG People een mooie vooruitgang te boeken bij het genereren van de operationele leverage. Het aangepaste bedrijfsresultaat (EBITA) groeide met 78 procent naar EUR 27,2 miljoen tegenover de consensus en onze verwachting van EUR 21,7 miljoen. Dit bedrag is inclusief restituties (bijdragen van werknemers en belastingvoordelen) uit Nederland en Frankrijk. De meest positieve verrassing kwam uit Nederland, waar de specialistische uitzendingen groeide met 10 procent in het vierde kwartaal en de EBITA-marge uitkwam op 7,2 procent, waar wij uitgingen van 5 procent. De marges in België en Frankrijk waren in lijn met de verwachtingen en Duitsland draaide break-even. In januari groeide USG met 2 procent waarvan (in Nederland 4 procent). Voor de rest van 2014 wordt verdere groei verwacht. ABN Amro heeft een neutraal advies.