De beleggers trekken zich opnieuw op aan de hoop dat er een oplossing voor de Italiaanse problemen in zicht is. Daarnaast lijkt ook de situatie in Griekenland zich te stabiliseren. Een verdere escalatie van de crisis valt echter niet a priori uit te sluiten.

In de Verenigde Staten zelf wordt al uitgekeken naar het startseizoen van de eindejaarsverkopen. Traditioneel begint dat seizoen op Black Friday, de vrijdag die volgt op Thanksgiving Day. Tegenvallende verkopen kunnen op het beurssentiment gaan wegen.

De beleggers trekken zich opnieuw op aan de hoop dat er een oplossing voor de Italiaanse problemen in zicht is. Daarnaast lijkt ook de situatie in Griekenland zich te stabiliseren. Een verdere escalatie van de crisis valt echter niet a priori uit te sluiten. In de Verenigde Staten zelf wordt al uitgekeken naar het startseizoen van de eindejaarsverkopen. Traditioneel begint dat seizoen op Black Friday, de vrijdag die volgt op Thanksgiving Day. Tegenvallende verkopen kunnen op het beurssentiment gaan wegen.