Kraft heeft het bod op Cadbury nogmaals bevestigd, maar legt het nu rechtstreeks aan de aandeelhouders voor. Het bod heeft betrekking op een bedrag van £9,8 mrd of $16,3 mrd.

Het bod is ongewijzigd gebleven tegenover vorige maand. Er wordt 0,2589 van de eigen aandelen per aandeel Cadbury geboden. Daar komt nog eens 300 pence in cash bovenop.

Het bod werd eerder al door Cadbury van de hand gewezen. Er zijn echter nog andere kandidaten in de running voor de overname van het Brits bedrijf. Hershey, Ferrero en Nestlé worden als mogelijke kandidaten getipt.

Kraft heeft het bod op Cadbury nogmaals bevestigd, maar legt het nu rechtstreeks aan de aandeelhouders voor. Het bod heeft betrekking op een bedrag van £9,8 mrd of $16,3 mrd. Het bod is ongewijzigd gebleven tegenover vorige maand. Er wordt 0,2589 van de eigen aandelen per aandeel Cadbury geboden. Daar komt nog eens 300 pence in cash bovenop. Het bod werd eerder al door Cadbury van de hand gewezen. Er zijn echter nog andere kandidaten in de running voor de overname van het Brits bedrijf. Hershey, Ferrero en Nestlé worden als mogelijke kandidaten getipt.