EMC constateert een continue gestage groei voor EMC Information Infrastructure, Pivotal boekte een omzetgroei van dubbele cijfers, net als VMware waar het groeitempo met dubbele cijfers nog hoger ligt.

De geconsolideerde omzet in het tweede kwartaal was 5,6 miljard dollar, een stijging van 6 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012.

De GAAP nettowinst voor het tweede kwartaal bedroeg 701 miljoen dollar en de winst per aandeel op basis van GAAP steeg 10 procent jaar-op-jaar naar 0,32 dollar.

De non-GAAP nettowinst was 907 miljoen dollar. De non-GAAP winst per aandeel was 0,42 dollar, een stijging van 8 procent jaar-op-jaar.

EMC constateert een continue gestage groei voor EMC Information Infrastructure, Pivotal boekte een omzetgroei van dubbele cijfers, net als VMware waar het groeitempo met dubbele cijfers nog hoger ligt. De geconsolideerde omzet in het tweede kwartaal was 5,6 miljard dollar, een stijging van 6 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012. De GAAP nettowinst voor het tweede kwartaal bedroeg 701 miljoen dollar en de winst per aandeel op basis van GAAP steeg 10 procent jaar-op-jaar naar 0,32 dollar. De non-GAAP nettowinst was 907 miljoen dollar. De non-GAAP winst per aandeel was 0,42 dollar, een stijging van 8 procent jaar-op-jaar.