Geen slechte prestatie, rekening gehouden met het feit dat de beurskoersen vorig jaar zo fors waren gestegen.

Juvyns roept de beleggers echter op om hun verwachtingen te temperen. Het is onwaarschijnlijk dat de Europese beurzen hun prestatie van vorig jaar zullen kunnen herhalen. In 2013 stegen de koersen gemiddeld met meer dan 20% en het zou vreemd zijn als ook dit jaar nog zo'n stijging zou worden opgetekend.

Steeds meer analisten zijn er namelijk van overtuigd dat Europese aandelen nu min of meer aan hun fair value noteren. Juvyns rekent voor dit jaar op een groei van de bedrijfsresultaten, maar het tempo waaraan die resultaten zullen groeien is afhankelijk van een aantal factoren.

De groei van de bedrijfsresultaten zal echter onvoldoende zijn om de beurskoersen aan een fors tempo te doen groeien.

Geen slechte prestatie, rekening gehouden met het feit dat de beurskoersen vorig jaar zo fors waren gestegen. Juvyns roept de beleggers echter op om hun verwachtingen te temperen. Het is onwaarschijnlijk dat de Europese beurzen hun prestatie van vorig jaar zullen kunnen herhalen. In 2013 stegen de koersen gemiddeld met meer dan 20% en het zou vreemd zijn als ook dit jaar nog zo'n stijging zou worden opgetekend. Steeds meer analisten zijn er namelijk van overtuigd dat Europese aandelen nu min of meer aan hun fair value noteren. Juvyns rekent voor dit jaar op een groei van de bedrijfsresultaten, maar het tempo waaraan die resultaten zullen groeien is afhankelijk van een aantal factoren. De groei van de bedrijfsresultaten zal echter onvoldoende zijn om de beurskoersen aan een fors tempo te doen groeien.