De aandacht verplaatst zich opnieuw naar de bedrijfsresultaten, waarbij de stroom Amerikaanse cijfers stilaan raakt opgedroogd. Gisterenavond maakte Twitter de resultaten bekend en die schoten de beleggers duidelijk in het verkeerde keelgat.

De koers van het aandeel moet bijna 20% inleveren. Op basis van de cijfers kan worden afgeleid dat de groei van het bedrijf aan het aftoppen is, meer bepaald lijkt de groei van het aantal nieuwe gebruikers te vertragen. Zowel UBS als Sterne Agree hebben in reactie het advies voor het aandeel Twitter verlaagd.

De aandacht verplaatst zich opnieuw naar de bedrijfsresultaten, waarbij de stroom Amerikaanse cijfers stilaan raakt opgedroogd. Gisterenavond maakte Twitter de resultaten bekend en die schoten de beleggers duidelijk in het verkeerde keelgat. De koers van het aandeel moet bijna 20% inleveren. Op basis van de cijfers kan worden afgeleid dat de groei van het bedrijf aan het aftoppen is, meer bepaald lijkt de groei van het aantal nieuwe gebruikers te vertragen. Zowel UBS als Sterne Agree hebben in reactie het advies voor het aandeel Twitter verlaagd.