Zoals verwacht en eerder aangekondigd kende de divisie Weaving Machines een sterke start in 2013, op basis van het goed gevulde orderboek eind 2012.

De groep moet daarbij sterk inzetten op flexibiliteit om productiepieken op te vangen. De divisie Industries kende in het eerste kwartaal van 2013 een lichte stijging van de activiteiten in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, dankzij de hogere vraag vanuit Weaving Machines en projecten voor externe klanten.

In het eerste kwartaal van 2013 investeerde de Picanol Group ook in de verdere uitbouw van zijn internationale netwerk. Zo opende Picanol of America in maart zijn nieuwe Amerikaanse hoofdkantoor te Greenville in aanwezigheid van meer dan 150 klanten. Het sterke wereldwijde sales- en servicesnetwerk is een belangrijke troef voor de groep.

Zoals verwacht en eerder aangekondigd kende de divisie Weaving Machines een sterke start in 2013, op basis van het goed gevulde orderboek eind 2012. De groep moet daarbij sterk inzetten op flexibiliteit om productiepieken op te vangen. De divisie Industries kende in het eerste kwartaal van 2013 een lichte stijging van de activiteiten in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, dankzij de hogere vraag vanuit Weaving Machines en projecten voor externe klanten. In het eerste kwartaal van 2013 investeerde de Picanol Group ook in de verdere uitbouw van zijn internationale netwerk. Zo opende Picanol of America in maart zijn nieuwe Amerikaanse hoofdkantoor te Greenville in aanwezigheid van meer dan 150 klanten. Het sterke wereldwijde sales- en servicesnetwerk is een belangrijke troef voor de groep.