Die onrust is onstaan vanwege het vernieuwde ziekenverlof dat CEO Steve Jobs heeft genomen. Apple bleek in staat te zijn om de productie van iPads sneller te doen toenemen dan de analisten hadden verwacht.

Die analisten vragen zich niettemin af hoe het bedrijf met sterke resultaten zal kunnen uitpakken zolang Steve Jobs van het voorplan is verdwenen. Dat neemt niet weg dat het voorbije kwartaal schitterend was voor Apple.

Shaw Wu, analist bij Kaufman Brothers, is van mening dat Apple alleszins nog een aantal weken en zelfs maanden krediet verdient. In de nabeurshandel noteert de koers van Apple in ieder geval hoger.

Die onrust is onstaan vanwege het vernieuwde ziekenverlof dat CEO Steve Jobs heeft genomen. Apple bleek in staat te zijn om de productie van iPads sneller te doen toenemen dan de analisten hadden verwacht. Die analisten vragen zich niettemin af hoe het bedrijf met sterke resultaten zal kunnen uitpakken zolang Steve Jobs van het voorplan is verdwenen. Dat neemt niet weg dat het voorbije kwartaal schitterend was voor Apple. Shaw Wu, analist bij Kaufman Brothers, is van mening dat Apple alleszins nog een aantal weken en zelfs maanden krediet verdient. In de nabeurshandel noteert de koers van Apple in ieder geval hoger.