Meer in detail bekeken, wil Arnaud Delaunay van Leleux de aandacht vestigen op de groei van de bestellingen in de activiteit Healthcare (+4% tegen +1% voor concurrent Philips), de stijging met 8% in de activiteit Industry (waarin "signalen van herstel" waarneembaar zijn dankzij de opbouw van voorraden in China) en tenslotte een stijging van de bestellingen met 27% uit de opkomende markten (die momenteel goed zijn voor 41% van de toekomstige factureringen).

De activiteit Infrastructure and Cities verrastte sterk met een groei van het orderboek met 45% en een stijging van de winst met 133% (ruimschoots boven de analistenconsensus).

De vrije kasstroom (kasstroom uit de bedrijfsactiviteiten min de investeringsuitgaven) was beter dan verwacht in Q1 (-658 miljoen euro tegen -1,4 miljard euro in 2013) dankzij een verbeterde operationele kasstroom en een "minder ongunstige" behoefte aan werkkapitaal dan normaal.

Tot slot werden er kostenbesparingen en productiviteitswinsten geboekt in Q1/2014 van in totaal 165 miljoen euro. Delaunay heeft een advies opbouwen voor Siemens.

Meer in detail bekeken, wil Arnaud Delaunay van Leleux de aandacht vestigen op de groei van de bestellingen in de activiteit Healthcare (+4% tegen +1% voor concurrent Philips), de stijging met 8% in de activiteit Industry (waarin "signalen van herstel" waarneembaar zijn dankzij de opbouw van voorraden in China) en tenslotte een stijging van de bestellingen met 27% uit de opkomende markten (die momenteel goed zijn voor 41% van de toekomstige factureringen). De activiteit Infrastructure and Cities verrastte sterk met een groei van het orderboek met 45% en een stijging van de winst met 133% (ruimschoots boven de analistenconsensus). De vrije kasstroom (kasstroom uit de bedrijfsactiviteiten min de investeringsuitgaven) was beter dan verwacht in Q1 (-658 miljoen euro tegen -1,4 miljard euro in 2013) dankzij een verbeterde operationele kasstroom en een "minder ongunstige" behoefte aan werkkapitaal dan normaal. Tot slot werden er kostenbesparingen en productiviteitswinsten geboekt in Q1/2014 van in totaal 165 miljoen euro. Delaunay heeft een advies opbouwen voor Siemens.