Het bedrijf verhoogde op basis van de kwartaalcijfers de prognoses voor het volledige boekjaar. Netto werd over de verslagperiode $556 mln verdiend, tegenover $256 mln tijdens het eerste kwart van vorig boekjaar.

Per aandeel werd, zonder rekening te houden met eenmalige factoren, 98 dollarcent verdiend, tegenover 46 dollarcent vorig jaar. De omzet kwam 29% hoger en bedroeg €2,65 mrd. De consensus lag op een wpa van 59 dollarcent en een omzet van $2,44 mrd.

De sterke cijfers zijn goed nieuws voor Devgen, dat in reactie meer dan 11% hoger noteert.

Het bedrijf verhoogde op basis van de kwartaalcijfers de prognoses voor het volledige boekjaar. Netto werd over de verslagperiode $556 mln verdiend, tegenover $256 mln tijdens het eerste kwart van vorig boekjaar. Per aandeel werd, zonder rekening te houden met eenmalige factoren, 98 dollarcent verdiend, tegenover 46 dollarcent vorig jaar. De omzet kwam 29% hoger en bedroeg €2,65 mrd. De consensus lag op een wpa van 59 dollarcent en een omzet van $2,44 mrd. De sterke cijfers zijn goed nieuws voor Devgen, dat in reactie meer dan 11% hoger noteert.