Dinsdagavond waren er de meevallende resultaten van Intel die de beurskoersen vleugels gaven. De koers van Intel sloot de woensdagsessie af met een winst van 7,80% en was daarmee de sterkste stijger binnen de Dow Jones.

Ook United Technologies was een bedrijf dat in aangename zin verraste met de cijfers, bovendien verhoogde het management de prognoses voor het volledige boekjaar.

Gisterenavond maakte ook Apple beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, in de nabeurshandel noteert het aandeel duidelijk hoger.

Clark Yingst, chief market analyst bij investment bank Joseph Gunna, verwacht dat het sentiment op Wall Street goed gaat blijven.

Dinsdagavond waren er de meevallende resultaten van Intel die de beurskoersen vleugels gaven. De koers van Intel sloot de woensdagsessie af met een winst van 7,80% en was daarmee de sterkste stijger binnen de Dow Jones. Ook United Technologies was een bedrijf dat in aangename zin verraste met de cijfers, bovendien verhoogde het management de prognoses voor het volledige boekjaar. Gisterenavond maakte ook Apple beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, in de nabeurshandel noteert het aandeel duidelijk hoger. Clark Yingst, chief market analyst bij investment bank Joseph Gunna, verwacht dat het sentiment op Wall Street goed gaat blijven.