Stephen Thariyan & Chris Bullock (Henderson): "Bedrijfsobligaties blijven inderdaad interessant, ook in 2011. De beleggers blijven namelijk op zoek naar rendement en dat is moeilijk te vinden. Daardoor kunnen de koersen van de bedrijfsobligaties blijven stijgen."

Toch houden Thariyan en Bullock rekening met relatief volatiele markten, dit vanwege de onzekerheid over de overheidsobligaties: "Het komt er op aan om sectoriële thema's duidelijk af te bakenen en deze te combineren met een goede fundamentele analyse. Belangrijk wordt dat de belegger zich tijdelijk weet aan te passen aan de zich alsmaar wijzigende marktomstandigheden. Daarnaast houden we rekening met een verlengde stijging van de rentevoeten."

Stephen Thariyan & Chris Bullock (Henderson): "Bedrijfsobligaties blijven inderdaad interessant, ook in 2011. De beleggers blijven namelijk op zoek naar rendement en dat is moeilijk te vinden. Daardoor kunnen de koersen van de bedrijfsobligaties blijven stijgen."Toch houden Thariyan en Bullock rekening met relatief volatiele markten, dit vanwege de onzekerheid over de overheidsobligaties: "Het komt er op aan om sectoriële thema's duidelijk af te bakenen en deze te combineren met een goede fundamentele analyse. Belangrijk wordt dat de belegger zich tijdelijk weet aan te passen aan de zich alsmaar wijzigende marktomstandigheden. Daarnaast houden we rekening met een verlengde stijging van de rentevoeten."