De stemming op de beurzen, en dan op de eerste plaats die op Wall Street, bevindt zich momenteel gevaarlijk dicht in de buurt van euforie en dat doet een rood alarmlichtje flikkeren. Het verleden leert namelijk dat bij een euforische stemming de verwachte returns laag zijn.

Omgekeerd mogen de verwachte returns hoog zijn wanneer de beleggers beginnen te panikeren. Tobias Levkovich van Citigroup is dus voorzichtiger geworden wat de evolutie van de beurskoersen betreft, hij maakt zich onder andere zorgen over het ontbreken van een band met de macro-economische factoren.

De stemming op de beurzen, en dan op de eerste plaats die op Wall Street, bevindt zich momenteel gevaarlijk dicht in de buurt van euforie en dat doet een rood alarmlichtje flikkeren. Het verleden leert namelijk dat bij een euforische stemming de verwachte returns laag zijn. Omgekeerd mogen de verwachte returns hoog zijn wanneer de beleggers beginnen te panikeren. Tobias Levkovich van Citigroup is dus voorzichtiger geworden wat de evolutie van de beurskoersen betreft, hij maakt zich onder andere zorgen over het ontbreken van een band met de macro-economische factoren.