Stefaan Vandamme (Van de Velde): "We blijven echter vechten voor elke euro, want onze omzet- en winstgroei is niet zomaar tot stand gekomen. Onze medewerkers hebben er hard voor moeten knokken. Van de economische omstandigheden hebben we overigens niet zo veel ondervonden. Ik ben zeer tevreden over de resultaten die we kunnen voorleggen."

Bij dochter Sarda, tot dusver het probleemgeval bij Van de Velde, was er sprake van een duidelijke omzetgroei. Mag er binnenkort winst worden verwacht bij Sarda? Vandamme: "Dat is moeilijk te zeggen, dat hangt onder andere af van de leveringen en de nabestellingen. Overigens maken we geen cijfers wat betreft winstgevendheid bij merken bekend. We bekijken onze markt segment per segment, bijvoorbeeld euroregio en niet-euregio, maar kijken niet naar elk merk afzonderlijk."

Stefaan Vandamme (Van de Velde): "We blijven echter vechten voor elke euro, want onze omzet- en winstgroei is niet zomaar tot stand gekomen. Onze medewerkers hebben er hard voor moeten knokken. Van de economische omstandigheden hebben we overigens niet zo veel ondervonden. Ik ben zeer tevreden over de resultaten die we kunnen voorleggen." Bij dochter Sarda, tot dusver het probleemgeval bij Van de Velde, was er sprake van een duidelijke omzetgroei. Mag er binnenkort winst worden verwacht bij Sarda? Vandamme: "Dat is moeilijk te zeggen, dat hangt onder andere af van de leveringen en de nabestellingen. Overigens maken we geen cijfers wat betreft winstgevendheid bij merken bekend. We bekijken onze markt segment per segment, bijvoorbeeld euroregio en niet-euregio, maar kijken niet naar elk merk afzonderlijk."