Daarmee zet Rajoy de hakken in het zand, waarbij hij aangeeft niet aan bepaalde voorwaarden verbonden aan het krijgen van die steun te willen voldoen.

Het steekspel rond het Spaanse steunplan is met andere woorden begonnen. Iedereen weet dat Spanje steun nodig heeft, maar de vraag is of en wanneer Madrid officieel om steun gaat komen vragen. De verklaringen van de Spaanse premier komen aan de vooravond van het beslissing van het Duits grondwettelijk hof.

Maar ook Griekenland slaagde er niet in om een akkoord te bereiken over verdere besparingsmaatregelen. Griekenland poogt bovendien opnieuw geld vast te krijgen van Duitsland als vergoeding voor de schade opgelopen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Deceuninck wordt met moeilijke omstandigheden geconfronteerd

Tom Debusschere, Deceuninck CEO, gaf enkele weken gelededn volgende toelichting op de halfjaarcijfers van zijn bedrijf:

"Tijdens de eerste jaarhelft van 2012 waren Deceuninck's operationele resultaten stabiel en bleef Deceuninck winstgevend, ondanks record hoge grondstofkosten en moeilijke marktomstandigheden in Europa. Na de ommekeer in 2009 werkte Deceuninck aan een gedisciplineerde prijszetting, continue operationele verbeteringen in de 10 productiesites en een stricte beheersing van vaste kosten in alle vestigingen wereldwijd. De volgehouden bedrijfsresultaten en cashflow sinds 2010 tonen

aan dat ons bedrijf is staat is om zijn engagement na te komen. Maar ondertussen hebben we ook verder gebouwd aan onze toekomst. Tijdens deze periode heeft Deceuninck € 67 miljoen geïnvesteerd in de 3 pijlers van onze langetermijn strategie

"Building a Sustainable Home."

Daarmee zet Rajoy de hakken in het zand, waarbij hij aangeeft niet aan bepaalde voorwaarden verbonden aan het krijgen van die steun te willen voldoen. Het steekspel rond het Spaanse steunplan is met andere woorden begonnen. Iedereen weet dat Spanje steun nodig heeft, maar de vraag is of en wanneer Madrid officieel om steun gaat komen vragen. De verklaringen van de Spaanse premier komen aan de vooravond van het beslissing van het Duits grondwettelijk hof. Maar ook Griekenland slaagde er niet in om een akkoord te bereiken over verdere besparingsmaatregelen. Griekenland poogt bovendien opnieuw geld vast te krijgen van Duitsland als vergoeding voor de schade opgelopen tijdens de Tweede Wereldoorlog.Deceuninck wordt met moeilijke omstandigheden geconfronteerd Tom Debusschere, Deceuninck CEO, gaf enkele weken gelededn volgende toelichting op de halfjaarcijfers van zijn bedrijf: "Tijdens de eerste jaarhelft van 2012 waren Deceuninck's operationele resultaten stabiel en bleef Deceuninck winstgevend, ondanks record hoge grondstofkosten en moeilijke marktomstandigheden in Europa. Na de ommekeer in 2009 werkte Deceuninck aan een gedisciplineerde prijszetting, continue operationele verbeteringen in de 10 productiesites en een stricte beheersing van vaste kosten in alle vestigingen wereldwijd. De volgehouden bedrijfsresultaten en cashflow sinds 2010 tonen aan dat ons bedrijf is staat is om zijn engagement na te komen. Maar ondertussen hebben we ook verder gebouwd aan onze toekomst. Tijdens deze periode heeft Deceuninck € 67 miljoen geïnvesteerd in de 3 pijlers van onze langetermijn strategie "Building a Sustainable Home."