Het groepje aandelen dat sterk op koers ligt, wordt steeds kleiner. Een tijdje geleden werd de hausse nog getrokken door een 50-tal aandelen, nu zijn er dat nog maar iets meer dan 10-tal. Het bredere deel van de beurs van Wall Street heeft echter al een piek bereikt.

Sommige aandelen zijn al op de terugweg en Faber vreest dat dit lot ook de Amerikaanse beurs als geheel beschoren zal zijn. Een aantal factoren die de hausse hebben ondersteund zijn weggevallen, waarbij Faber onder andere verwijst naar de monitarisering en naar een dalende rente.

Het groepje aandelen dat sterk op koers ligt, wordt steeds kleiner. Een tijdje geleden werd de hausse nog getrokken door een 50-tal aandelen, nu zijn er dat nog maar iets meer dan 10-tal. Het bredere deel van de beurs van Wall Street heeft echter al een piek bereikt. Sommige aandelen zijn al op de terugweg en Faber vreest dat dit lot ook de Amerikaanse beurs als geheel beschoren zal zijn. Een aantal factoren die de hausse hebben ondersteund zijn weggevallen, waarbij Faber onder andere verwijst naar de monitarisering en naar een dalende rente.