Roubini houdt niet van half werk, hij heeft maar liefst 17 zeepbellen in de vastgoedsector kunnen identificeren. Onder andere Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Finland, Frankrijk, Duitsland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland zouden te maken hebben met een vastgoedmarkt vol wildgroei.

Daarbij mag natuurlijk ook het Verenigd Koninkrijk niet over het hoofd gezien worden. Roubini signaleert verder vastgoedzeepbellen in opbouw in Hong Kong, Singapore, China en Israël, evenals in de grote steden in Turkije, Indië, Indonesië en Brazilië.

Roubini houdt niet van half werk, hij heeft maar liefst 17 zeepbellen in de vastgoedsector kunnen identificeren. Onder andere Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Finland, Frankrijk, Duitsland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland zouden te maken hebben met een vastgoedmarkt vol wildgroei. Daarbij mag natuurlijk ook het Verenigd Koninkrijk niet over het hoofd gezien worden. Roubini signaleert verder vastgoedzeepbellen in opbouw in Hong Kong, Singapore, China en Israël, evenals in de grote steden in Turkije, Indië, Indonesië en Brazilië.