Ook andere grote namen van technologiebedrijven beleven een moeilijkere periode, terwijl anderzijds de Nasdaq toch een stevige prestatie heeft afgeleverd. Dr. Marc Faber, stichter en uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report, vindt dit een verontrustende evolutie.

De wagen wordt nu namelijk getrokken door een aantal speculatieve waarden, zoals bijvoorbeeld Netflix en Facebook. Daarnaast valt natuurlijk niet te ontkennen dat ook de koers van Tesla door het plafond is gevlogen. De meeste van die bedrijven maken geen winst en dat betekent dat de rally grotendeels op lucht is gebaseerd.

Ook andere grote namen van technologiebedrijven beleven een moeilijkere periode, terwijl anderzijds de Nasdaq toch een stevige prestatie heeft afgeleverd. Dr. Marc Faber, stichter en uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report, vindt dit een verontrustende evolutie. De wagen wordt nu namelijk getrokken door een aantal speculatieve waarden, zoals bijvoorbeeld Netflix en Facebook. Daarnaast valt natuurlijk niet te ontkennen dat ook de koers van Tesla door het plafond is gevlogen. De meeste van die bedrijven maken geen winst en dat betekent dat de rally grotendeels op lucht is gebaseerd.