In de eerste maanden van 2014 zijn de verkopen van vastgoed in Manhattan met 35% gestegen, waardoor de prijzen per vierkante voet een nieuwe recordhoogte bereikten. Voor een vierkante voet vastgoed moet momenteel iets meer dan 1360 dollar worden betaald.

Dat is een stijging met bijna een kwart en het spreekt voor zichzelf dat een stijging met een dergelijke omvang op langere termijn niet houdbaar is. Opnieuw wordt een beschuldigende vinger uitgestoken naar de Amerikaanse centrale bank, die door het kwistig rondstrooien van geld dergelijke zeepbellen veroorzaakt.

In de eerste maanden van 2014 zijn de verkopen van vastgoed in Manhattan met 35% gestegen, waardoor de prijzen per vierkante voet een nieuwe recordhoogte bereikten. Voor een vierkante voet vastgoed moet momenteel iets meer dan 1360 dollar worden betaald. Dat is een stijging met bijna een kwart en het spreekt voor zichzelf dat een stijging met een dergelijke omvang op langere termijn niet houdbaar is. Opnieuw wordt een beschuldigende vinger uitgestoken naar de Amerikaanse centrale bank, die door het kwistig rondstrooien van geld dergelijke zeepbellen veroorzaakt.