Volgens Steve Slovak van Knight Capital in de Financial Times is er sprake van een capitulatie. Dit wordt vaak gebruikt als de markt daalt.

Moe van de dalingen verkopen de beleggers hun aandelen tegen elke prijs. Men verkoopt omdat het daalt. En dat signaleert dan vaak de bodem van de markt.

Nu zou er dus het omgekeerde gebeuren. Omdat de markten maar blijven stijgen sluiten partijen maar hun posities om dat zij "moe" zijn te wachten op een reactie op de markten.

Men koopt dan ook maar omdat het stijgt. Die redenatie doortrekkend zou het betekenen dat de markt op zijn top zit.

Volgens Steve Slovak van Knight Capital in de Financial Times is er sprake van een capitulatie. Dit wordt vaak gebruikt als de markt daalt. Moe van de dalingen verkopen de beleggers hun aandelen tegen elke prijs. Men verkoopt omdat het daalt. En dat signaleert dan vaak de bodem van de markt. Nu zou er dus het omgekeerde gebeuren. Omdat de markten maar blijven stijgen sluiten partijen maar hun posities om dat zij "moe" zijn te wachten op een reactie op de markten. Men koopt dan ook maar omdat het stijgt. Die redenatie doortrekkend zou het betekenen dat de markt op zijn top zit.