Als volgende was de Indonesische rupia aan de beurt, gevolgd door de Turkse lira, de Zuid-Afrikaanse rand, de Noorse kroon enzovoort. De vraag is nu alleen wie het volgende slachtoffer gaat worden, vast staat alleen dat er nog meer brokken zullen vallen.

Eigenlijk had niemand verwacht dat de nadering van de datum dat de FED zal beginnen te taperen op dergelijke schaal onrust zou veroorzaken. Het beloven spannende weken te worden, want de onrust kan naar andere delen van de financiële markten overwaaien.

Als volgende was de Indonesische rupia aan de beurt, gevolgd door de Turkse lira, de Zuid-Afrikaanse rand, de Noorse kroon enzovoort. De vraag is nu alleen wie het volgende slachtoffer gaat worden, vast staat alleen dat er nog meer brokken zullen vallen. Eigenlijk had niemand verwacht dat de nadering van de datum dat de FED zal beginnen te taperen op dergelijke schaal onrust zou veroorzaken. Het beloven spannende weken te worden, want de onrust kan naar andere delen van de financiële markten overwaaien.