In geval van een 'neen' dreigt Ierland geïsoldeerd te worden van Europa. David McWilliams, één van de best bekende Ierse economen, schreef in de Financial Times dat een dergelijk scenario zou neerkomen op bijzonder slecht nieuws voor Ierland. Het groene eiland zou nog meer in de problemen komen.

20% van de kiezers weet nog niet voor wie te stemmen

Momenteel lijkt er nog niets aan de hand te zijn, er zou nog altijd een meerderheid pro Europa stemmen. Het probleem zijn echter de 20% van de kiezers die nog altijd niet weten op wie ze hun stem moeten uitbrengen. Bovendien weerklinken de stemmen van de nee-stemmers steeds duidelijker.

Michael O'Leary, de topman van Ryanair noemt de nee-steommers dwazen die niet weten welk onheil ze over het land afroepen.

Dankzij zware besparingen heeft Ierland een belangrijke stap voorwaarts gezet, maar alle progressie kan ongedaan worden wanneer het nee-kamp de stemming wint.

In geval van een 'neen' dreigt Ierland geïsoldeerd te worden van Europa. David McWilliams, één van de best bekende Ierse economen, schreef in de Financial Times dat een dergelijk scenario zou neerkomen op bijzonder slecht nieuws voor Ierland. Het groene eiland zou nog meer in de problemen komen. 20% van de kiezers weet nog niet voor wie te stemmen Momenteel lijkt er nog niets aan de hand te zijn, er zou nog altijd een meerderheid pro Europa stemmen. Het probleem zijn echter de 20% van de kiezers die nog altijd niet weten op wie ze hun stem moeten uitbrengen. Bovendien weerklinken de stemmen van de nee-stemmers steeds duidelijker. Michael O'Leary, de topman van Ryanair noemt de nee-steommers dwazen die niet weten welk onheil ze over het land afroepen. Dankzij zware besparingen heeft Ierland een belangrijke stap voorwaarts gezet, maar alle progressie kan ongedaan worden wanneer het nee-kamp de stemming wint.